Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2014 15:19 - Сексуално привличане чрез поведението
Автор: seksprivlichane Категория: Тя и той   
Прочетен: 2968 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Да се върнем за малко на плажа, при атрактивната красавица.   Нека си припомним какво впечатление остави тя върху самата мен: „Седя си на плажа и въпреки пола и (хетеро)сексуалната си ориентация, погледът ми моментално се забива върху дефилиращата по пясъка мадама, източена и черна като абаносова фиданка. Не ходи, а лети.
image
С контрастираща бяла широкопола шапка върху черните коси и снежна „рокля“, дълга точно толкова, че да покрие половината й почернял, стегнат задник и отпусната точно толкова, че да очертае зърната на гърдите й.“
Сега ако някой ме попита, не бих могла да кажа нито какво беше лицето й, нито какви точно бяха анатомичните й особености, като изключим онези, които съм описала така подробно.
Мадамата изглежда знаеше своите най-големи козове (в случая дупето и гърдите) и майсторски се бе постарала да изтъкне именно тях. Тя не се стараеше да скрие дефектите, както обикновено правят 80% от хората на плажа. Напротив, бе поставила акцент върху ефектите. И ефектът го разбра целия плаж.
Ето именно това е сексуалната провокативност, би заключил излегнатият до мен безпристрастен наблюдател: чисто и просто да изтъкнеш тези аспекти от себе си (било то физически, интелектуални или каквито и да е). Гарантирам ви, няма да останете незабелязани.

image
Както знаем, сексуалното поведение е много тясно свързано с еротизма. А еротизмът е всичко онова, което възбужда ( 
гел с феромони ) даден човек.
Както разбрахме от предходните материали, хората харесват различни неща, които възприемат по различен начин. Тогава не би трябвало да има и сексуално неатрактивни хора. Има хора, които просто не знаят как да изтъкнат своите качества.
Казват, че даден мъж би могъл да накара жените да тичат на тълпи след него без дори да продума. Всичко, което трябва да направи е да се държи уверено и стабилно и да вдъхва чувство на сигурност.
И това не за празни приказки: ако се разровите в интернет, ще попаднете на редица експерименти, които са си правили квалифицирани или не толкова експерти на тема човешко поведение.
Всичко независимо едни от други общо взето заключават, че тайната на привличането е това, което внушавате на останалите: „тя не ходи, а лети“.


image
И така, искате да бъдете сексуално атрактивни? Ами просто открийте своите качества, изтъкнете ги на преден план смело, осъзнайте ги и започнете да се гордеете с тях. А стане ли това, ще започнете да се харесвате поне малко повече.
Това от своя страна ще ви направи малко малко по-спокойни сами за себе си, като обекти в определена социална среда. Успокоите ли се, вие ще станете по-уверени.   А в крайна сметка няма нищо по-секси и неустоимо от увереността, нали?    



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: seksprivlichane
Категория: Забавление
Прочетен: 13494
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930